Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1462 niezalogowanych)
26 Postów
Daria Zaleska
(Daroo)
Wiking
Andy sorka bardzo ale wyprzedziles mnie w zamiarach, bo kolejny post mial byc "szukam kawalerow"hehe, na gratisy nie licze...takze bez obaw Panowie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Moze polubisz moją córkę? Jest przebojowa, serio Wlasnie skonczyła 3 latka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
ale ja nie wiem czy ty jesteś zamężna , szukająca kawalerów czy nie .....
tylko dlaczego od razu zaznaczasz że nie może to być mężczyzna
jeżeli też jest smotny albo ma chęć pogadać z daroo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Daria Zaleska
(Daroo)
Wiking
Andy napisalam jaki mial byc kolejny post..a skoro podreslilam ze szukam kawalerow to raczej okresla moj stan cywilny jako wolny (choc niekoniecznie dla innych)...bo niestety zdazylo mi sie ze zonaci smutni i zrozpaczeni P/panowie( z malej dla tych niegrzecznych ) po tzw.pogaduchach na kawie chetnie wpadna do domu..Masz racje moze Panowie poczuli sie urazeni wiec przepraszam i zapraszam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
prawie że wychodziłem na browara ale wyszła cholerna deszczowa chmura więc pomęcze cię jeszcze troche
to wiemy już że z kawalerem też możesz się spotkać ...........a jeżeli żonaty ale jakiś interesujący gość który w norge jest sam będzie chciał wypić browarka , wziąć np do kina a potem odprowadzić za rękę do domu i pocałować w rękę na pożegnanie to co ..............???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
Andy hellboy napisał:
prawie że wychodziłem na browara ale wyszła cholerna deszczowa chmura więc pomęcze cię jeszcze troche
to wiemy już że z kawalerem też możesz się spotkać ...........a jeżeli żonaty ale jakiś interesujący gość który w norge jest sam będzie chciał wypić browarka , wziąć np do kina a potem odprowadzić za rękę do domu i pocałować w rękę na pożegnanie to co ..............???

Odprowadzic za rękę? Szalejesz Andy....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
czemu
to nie można czy co podobno nie jesteś purytanką
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
Andy hellboy napisał:
czemu
to nie można czy co podobno nie jesteś purytanką

no tak...racja...Tobie nawet dałam buziaka na pożegnanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak

to znaczy że kiedyś będą te tańce do rana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Viola Bacz
(Silesia)
Stały Bywalec
o widzę, żeście się nieźle rozkręcili, miał być delikatny wypad na ciacho, a tu tańce do rana i całusy po rękach .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok